top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverBoevy

VERLIEFD EN VERLOOFD!

Het zit er weer op!! VERLIEFD EN VERLOOFD 2019. Wat was het weer een feest afgelopen weekend, en wat hebben we hier als organisatie naartoe geleefd.


Deze zomer kreeg ik namelijk de vraag of ik naast de styling & aankleding (in samenwerking met Anders bloemstyling) ook de social-media voor de leukste trouwbeurs van het noorden wilde verzorgen. Een unieke locatie namelijk de suikerfabriek werd afgelopen weekend opnieuw verlicht door honderden meters prikkabels, en ingericht door de leukste trouwleveranciers. Hoe cool is het dat hier gewoon één van ben.


Nog enthousiaster ben ik natuurlijk omdat ik onderdeel mocht uitmaken van het V&V-team. Een klein groepje mensen met dezelfde passie en hetzelfde doel!


Na een zeer geslaagde editie van vorig jaar werd er met veel enthousiasme toegewerkt naar editie 2. Bloed, zweet en tranen kunnen we wel zeggen, het organiseren van een evenement is intens, het zijn lange dagen maar wanneer ik uiteindelijk met trots sta te vertellen over Trouw aan jou aan alle leuke bruidsparen en hun familie en vrienden mag je mij een gelukkig mens noemen.


Daarnaast is het bijna net zo leuk om de sfeer tussen de standhouders onderling te ervaren. Een grote gun factor zorgt voor nieuwe ideeën en samenwerkingen. Immers werken we met elkaar in dezelfde branche en kunnen we veel van elkaar leren.


WAANZINNIG was het! Dank aan alle leuke bruidsparen voor hun tijd, mijn gevoel zegt dat na afgelopen weekend er weer mooie dingen op mijn pad gaan komen.


Hopelijk tot snel,


Liefs Bo

P.s. ik wil graag nogmaals een dikke virtuele knuffel geven aan de liefste vriendinnen, vrienden en familie die me altijd helpen wanneer dan ook! Kijk hieronder nog even naar mijn te leuke stand!

171 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page