top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverBoevy

Bo's verlanglijstje: WINTER WONDER WEDDING!

Bijgewerkt op: 7 dec. 2019


Het is december!! Wat kan ik genieten van deze tijd van het jaar. Gisteravond vierden we Sinterklaas met de familie, de houtkachel aan, gezelligheid, lekker eten en omringt zijn door de liefste mensen met wie je heel veel lol kunt beleven. Perfecte momenten als je het mij vraagt!


Toen ik vanochtend in de auto stapte, het was nog een beetje schemerig, zat ik na te genieten.. En dat er overal langzaam kerstlichtjes beginnen te branden maakt mijn genieten en ‘tevredenheid’ nog een stukje groter.


Zo kan ik ook altijd onwijs uitkijken naar het versieren van de kerstboom, of beter gezegd het veranderen van het hele interieur.. Sterren en lampjes boven de eettafel, de foute kerstballen uit de doos, geen enkele glitter is mij teveel.. Er heerst gewoon een hele fijne sfeer in deze tijd van het jaar dat iedereen graag bij elkaar wil zijn.


Tijdens het autoritje dwalen mijn gedachten af.. naar mooie lange gedekte tafels, heel veel lampjes, vuurkorven, vachtjes, nog meer lampjes, sfeervolle foto’s, marshmallows. Ik weet waar ik naar afdwaal.. ik ben stiekem aan het dromen over een winterbruiloft!!Een winter-wedding staat echt, maar dan ook echt hoog op mijn verlanglijst! Ik kan niet wachten op het moment dat hiervoor een aanvraag mijn inbox inrolt.


Waarom de meerderheid ervoor kiest om in de zomer te trouwen heeft voor 90% te maken met dat iedereen hoopt op mooi weer. Maar naast dat het in de zomer ook niet altijd mooi weer hoeft te zijn, zijn er nog een aantal extra voordelen aan een winter-wedding.


- Shine bright like a diamond, In de winter is het nou eenmaal een stuk donkerder dan in de zomer, rond de klok van 5 is het vrijwel niet licht meer. Ideaal voor die sfeervolle verlichting die jij in gedachten had voor de bruiloft tijdens het diner of feest. De kaarsen, lichtletters en of prikkabel (lichtsnoer) krijgen pas echt de kans om in het donker dat ene sfeertje te laten voelen.


- No Go, Oké, ik snap überhaupt niet dat er een reden zou bestaan om niet op een bruiloft aanwezig te kunnen zijn, maar...... het is een feit, in de winter zijn er minder mensen op vakantie en dus minder afzeggingen.


- For sure, die onzekerheid van.. als het maar mooi weer is... anders moeten we gaan voor plan B. No Way! In de winter kun je gewoon al je zinnen zetten op die ene plek omdat je toch wel weet dat de temperaturen niet hoog zullen oplopen. En hoe fijn is soms die zekerheid.


- Too Many Choises, Het is nou eenmaal zo dat er niet veel in de winter wordt getrouwd. dit betekent dan ook dat leveranciers het minder druk hebben en dus meer tijd kunnen besteden aan jullie bruiloft en soms zelfs een goedkoper tarief hanteren. Win-win.


Oké, Hopelijk heb ik jullie bij deze overtuigd, zo niet? Dan ga ik eerst gewoon nog even verder dromen over de winter-wedding. Of misschien dat idee van die winter styled-shoot eens uitwerken. Wie doet er mee? Ik zorg voor de glühwein.


Hoe dan ook, aan allemaal: Geniet van deze mooie periode met iedereen die je lief is net zoals je op je bruiloft ook zou doen.


Liefs, Bo232 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page