top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverBoevy

Een bijzonder nieuwtje in deze bijzondere tijd.


Gisteren voelde ik me even weer als herboren. We leven toch in een gekke wereld met elkaar. Iets wat niemand had kunnen voorzien heeft ons in de trouwbranche ook flink getroffen.

Deze maand stond er één van de grootste bruiloften op de planning uit de geschiedenis van Trouw aan jou. We zullen deze dag en vele meerdere bruiloften die gepland stonden verzetten naar later. Maar hoe ziet het er dan uit? Een gekke gewaarwording en ik weet niet of het nieuwe normaal ooit zal wennen?? Toch maken we er met elkaar het beste van, wanneer er op dit moment geen dringende reden is om te trouwen ben ik er van overtuigd dat op een later moment de liefde vieren met al jullie dierbaren de beste keuze is voor nu. Al zitten we waarschijnlijk nog wel een tijdje vast aan de 1,5 meter regels. Ook hier zullen we een weg in vinden.

Gelukkig komt vanuit de overheid langzaam wat versoepeling wat bruidsparen doet besluiten toch de draad weer op te pakken. Evenals wij ondernemers proberen een weg te vinden in ‘het nieuwe gewoon’.

De voorgaande weken hebben in het teken gestaan van veel gesprekken met bruidsparen, leveranciers en concullega's , allen in onzekerheid. Ik durf best te zeggen dat ik het lastig vond advies te geven over iets waar ik zelf (net als iedereen) nog nooit mee te maken heb gehad. Trots ben ik op al mijn lieve, mooie bruidsparen die een keuze hebben gemaakt om de bruiloft te verzetten naar dit najaar of zelfs volgend jaar. Ik kan begrijpen dat wanneer je zo toeleeft naar een moment dat het heel verdrietig is om uitstel te moeten aanvragen.

Vorig jaar tijdens Verliefd en Verloofd sprak ik met Annelies van trouwlocatie Trouwlocatie Boerderij Mausel – Noordbroek. Destijds vroeg ze me of ik eventueel iets voor de bruidsparen kon betekenen op hun locatie wat betreft de aankleding en styling. Sinds de corona uitbraak zijn dingen als drukbezochte opendagen natuurlijk allemaal afgelast. Toch benaderde Annelies mij eind april met het idee alternatieve opendagen te organiseren voor hun bruidsparen waarbij koppels individueel een rondleiding krijgen. Een te gek idee en ik moet eerlijk zeggen dat na dit telefoontje ik ook weer zin kreeg om aan de slag te gaan.

Natuurlijk wist ik meteen dat ik dit samen met Lenie van Anders bloemstyling wilde doen . We bedachten een concept waarbij we de mogelijkheden van zowel een winter als een zomer bruiloft wilden laten zien. Een 2 in 1. Links winter en rechts zomer. Veel geluk hadden we dat we de prachtige grote boeren schuur tot onze beschikking hadden en zo hebben we kunnen laten zien dat de Mausel zowel binnen als buiten perfecte mogelijkheden heeft om te trouwen.

Het voelde als een feestje om weer lekker creatief na te denken, aan de slag te gaan en te creëren. Vet trots ben ik dan ook op het eind resultaat!!!! Kijk zelf maar.


Veel liefs, Bo

P.s. een bijzonder mooi nieuwtje. Waar de wereld even stil stond voor velen heb ik het geluk samen met mijn lieve Niels dat wij sinds begin dit jaar in verwachting zijn van ons eerste kindje. Een wonder waar we ontzettend naar uitkijken, en waar we heel dankbaar voor zijn! Ik hoop dat alles goed mag gaan en dat november het jaar 2020 toch nóg onvergetelijker zal maken.


Dank aan: Jantina Fotografie voor de prachtige foto's!

532 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page