top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverBoevy

BRAINSTORM - WERK - VERJAARDAGS- WEEKEND


Foto blog:


Zoals je altijd uit kunt kijken naar je vakantie zo hebben we allebei ook erg uitgekeken naar dit weekend vanaf het moment dat het op planning stond. Gelukkig was het enigszins een impulsief idee en hoefden we geen maanden te wachten. Afgelopen zaterdag trapten we de dikke Opel movano aan en reden we richting het westen.Op naar een weekend op inkoop, met veel inspiratie, ideeën, gezelligheid en geteut. We waren afslag Spier nog niet voorbij of onze beide creatieve breinen begonnen zich al uit te laten. Van de hak op de tak, werd de afgelopen week en de laatste stand van zaken doorgesproken. Onder het genot van koffie, want dat mag niet ontbreken wisten we beide niet waar we moesten beginnen of eindigen. Heerlijk dat ondanks dat de planning er natuurlijk niet uitziet zoals we gewend zijn we beiden nog vol energie en nieuwe ideeën zitten.

Onze eerste pitstop na een per ongeluk door rood rij-actie van Bo (oeps, niks gewend hier op het platteland in Drenthe) was in Utrecht bij de nieuwe locatie van TELEUKTROUWEN. We kochten hier namelijk een backdrop waarvan we niet kunnen wachten om deze met jullie te delen. Nog even een rondleiding door het mega grote pand en een gezellige babbel met te leuke eigenaresse Esther en we konden verder on tour.


TICA Aalsmeer werd onze volgende bestemming. Oké, dames dit is dus echt het walhalla aan accessoires voor thuis- kantoor- op je bruiloft of waar dan ook. Van kussens, lampen, serviezen, potjes, plantjes, kaarsen en lampen tot kleding, boeken, droogbloemen en noem maar op. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het.


We verlieten dan ook met twee volle karren en een hartverzakking na het afrekenen deze geweldige groothandel. Van te voren hadden we elkaar al gewaarschuwd hoe slopend dat geslenter door de groothandel is en we waren dan ook blij dat we aankwamen op het hotelkamer waar we gelukkig gebruik konden maken van de roomservice en onszelf hebben getrakteerd op een heerlijk diner met een fles wijn. Jammmie!!


We hadden die zelfde avond buikpijn, niet van het eten maar van het lachen om de Snapchat-filters en een verdwenen roomservice kar, terwijl Lenie zichzelf mentaal aan het voorbereiden was op haar verjaardag deed Bo dat op eventueel een nacht doorslapen? Lees: met een baby van 5 maanden was dat alweer 5- maanden geleden. En ja hoor, dat de buren het dan tot diep in de nacht gezellig hadden met elkaar kon ze niet net als Lenie navertellen 😜

Day2; HIEP HIEP HOERA, Lenie voor de derde x 34 jaar!! Want zoals ze zelf heeft gezegd tellen Corona verjaardag niet mee, om er maar het positieve van in te zien... De dag begon natuurlijk met cadeaus, een heerlijk English breakfast en koffie!! Klaar om vervolgens ons weekend af te sluiten bij Waterdrinker (oh nee, dit werd McDonald’s). Om jullie even een indruk te geven van Waterdrinker; een soort Intratuin maar dan x80.

26000 m2 groothandel met bloemen, planten en accessoires. Wohoooo!!


Na de dag ervoor wisten we weer hoe dat shoppen ook alweer werkte en ook hier werden de nodige en onnodige aankopen gedaan. Dus hup, afrekenen, bus inpakken, bus zonder schade naar buiten zien te rijden en tijd om geheel blut, moe maar voldaan terug te keren naar het prachtige Noorden.


Zoals al eerder genoemd was onze laatste stop bij het 2 gouden bogen restaurant en werden de verjaardags hits aangezet in de dikke Opel movano onderweg terug naar huis. Nog even de verdeling van de aankopen meteen maar verwerken en voor we het wisten zat ons heerlijke weekend er alweer op.

Onze ‘relatie’ test wat betreft een uitstapje inclusief overnachting is geslaagd en zeker weten voor herhaling vatbaar. We zijn weer even opgeladen en helemaal klaar voor hopelijk een heleboel moois wat we nog samen mogen meemaken!!


145 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page